18 de desembre del 2011

20 anys de la Marató




Avui és un dia molt especial, i és que la Marató de TV3 fa 20 anys!
Aquest any va dedicat al transplantament de teixits; ha començat a les 10.00h i, només havent passat una hora ja portem 406631€!
Totes hi podem col·laborar fent un donatiu (per molt petit que sigui), donant sang i anant de voluntari, que és el que faig jo aquesta tarda.

Animeu-vos amb la Marató, diu molt de tu

4 comentaris:

  1. uooohhh al final van superar el 7 milions...
    jous... sempre em coincideix amb entgregues (aquest cop no, pq me la van canviar a a última hora, però ja era massa tard)
    Em va colpir el testimoni del pare que havia perdut dos fills... quina força anar a plató a explicar el seu cas... a on vas anar?

    ResponElimina
  2. la Georgina va estar amb les trucades... com va anar la tarda??? quantes hores vas estar? alguna història divertida? explica'ns alguna cosa, eh??? a mi sempre m'agrada molt... sempre m'enganxava quan era a la sortida de Nadal amb els del Cau, però tot just arribar el diumenge posava la tele i m'hi enganxava! Fins aquest any... va estar bé, no??? GUAPES!!!!

    ResponElimina
  3. Petiteees! Doncs vaig estar unes quatre hores, és impressionant el que tenen muntat allà! Arribes, et donen la teva acreditació, passes a guardarropia on t'ho fan deixar tot per no estorbar a la zona dels telèfons i a continuació passes a la zona dels àpats. Impressionant! Una d'entrepans, pastes, fruites i begudes que em vaig quedar de pedra!
    Després et porten a la zona dels telèfons i tens les teves butlletes i telèfon per anar fent la teva feina, i tens un diàleg a seguir!
    La meva primera trucada va ser d'un nen:
    - Marató, bona tarda, vol fer un donatiu?
    - Hola, sóc el Dani i vull donar 20 euruuus
    i jo: uiiiiii quina cuseta més mona!! tot el que li demanava sentia com ho parlava amb la mare, debia tenir uns 4 anyets el nen...
    Ha estat una experiència realment enriquidora i, en arribar a casa vaig trucar per a fer el meu donatiu. L'any vinent hi torno!
    Si teniu l'oportunitat us ho recomano!!
    Un petonet molt fort!

    ResponElimina
  4. què guai guapa... l'any vinent intento anar-hi jo... això del menjar no es pot deixar passar!

    ;)

    ResponElimina

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.